Чудовището от Лох Нес: Ентусиасти се спуснаха в шотландското езеро, докато започва ново търсене на митично създание

...
Десетки хора се настаниха около езерото под проливния дъжд на
Коментари Харесай

Десетки хора се настаниха около езерото под проливния дъжд на 17 наблюдателни пункта и бяха насърчавани да записват аномалии и други поведение във водата.

Хидрофон, подводен микрофон, както и термични изображения и дронове бяха използвани в лова на звяра.

Говорейки пред Sky News, доброволецът Крейг Галифри каза, че въпреки че изпитва известен скептицизъм към това, което може да има в дълбините, той е решен да стигне до дъното.

„Вярвам, че има нещо в езерото“, каза той.< /p>

„Наистина мисля, че трябва да има нещо, което подхранва спекулациите.

Съветът на Южен Ланаркшър глоби £90 000, след като работник пострада „травматична ампутация“ от машина за раздробяване на пътища

„Има и други неща, въпреки че не са доказани. Все още има нещо доста специално в езерото."

Говорейки по-рано пред BBC, Алън Маккена от центъра на Лох Нес каза, че иска да „вдъхнови ново поколение ентусиасти на Лох Нес".

< p>Той добави, че доброволците „търсят пробиви на повърхността и молят доброволците да записват всякакъв вид естествено поведение на езерото“.

„Не всяка вълна или вълна е звяр. Някои от тях могат да бъдат обяснени, но има няколко, които не могат“, каза той.

Сред тези на водата беше капитанът на лодката Али Матесън, който имаше оборудване за подводни изображения на своя кораб, за да се опита да забележи какво е случващи се под повърхността.

Изображение: Капитан Али Матисън, демонстриращ част от бордовото си оборудване Изображение: Капитан Али Матисън на Лох Нес

Прочетете още:
Чудовището от Лох Нес: Учените дразнят „правдоподобна теория“ „
Езерата на Шотландия са по-дълбоки от някои от най-високите забележителности в света
Новата туристическа атракция на Лох Нес ще бъде отворена след реконструкция за £1,5 милиона

Центърът на Лох Нес се намира в стария хотел Drumnadrochit, където се казва, че управителката Олди Макей съобщила, че е видяла „воден звяр“ в Лох Нес преди 90 години.

Историята предизвика глобално и дълготрайно очарование от намирането на неуловимото чудовище, пораждайки измами и стотици очевидци сметки.

Многобройни теории са представени през годините, включително, че създанието може да е било плезиозавър, праисторическо морско влечуго, гигантска змиорка или дори плуващ цирков слон.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР