Десетки граждани вече се събират в подкрепа на протестиращите майки

...
Десетки граждани вече се събират в подкрепа на протестиращите майки
Коментари Харесай

Започна протеста на майките на деца с увреждания

Десетки жители към този момент се събират в поддръжка на протестиращите майки от самодейността " Системата ни убива ", които преди три дни желаеха оставката на Валери Симеонов.  
Протест с настояването на оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Още по тематиката вижте тук: https://bit.ly/2q6iCSC
Публикувахте от в Понеделник, 22 октомври 2018 година Протестът беше плануван в петък поради изявление на Симеонов пред личната му телевизия, в което той назовава майките „ кресливи дами, които спекулират с децата си, и манипулират обществото, като изкарват сякаш болните си деца в зной и в дъжд “.

На митинга има обичайни черни флагове. Основните уредници са с черни лепенки на устите, които са знак на това, че " кресливите " съгласно вицепремиера майки, през днешния ден няма да крещят.

Още в петък майките обявиха подготвеност да останат на митинга до момента в който Валери Симеонов не реши да си подаде оставката. Ако това не се случи , те ще търсят отговорност от премиера Бойко Борисов, той да му я изиска.

Засилено е наличието на жандармерията към Партийния дом, само че към този момент придвижването се реализира обикновено.-->

Междувременно мицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че ще подаде оставката си , единствено в случай че му бъде поискана по едно и също време от премиера Бойко Борисов и водачите на Вътрешна македонска революционна организация и Атака Красимир Каракачанов и Волен Сидеров.

Той съобщи още, че ще продължи да споделя истината , както е направил в изявлението си за " кресливи дами " и " сякаш болните деца ".

Бизнесът в лицето на четирите национално представителни организации застана срещу оставката на Валери Симеонов и съобщи подготвеност за контрапротест против планувания за през днешния ден митинг на майките от Системата ни убива.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР