Десетки граждани се събраха на мястото на катастрофата, при която

...
Десетки граждани се събраха на мястото на катастрофата, при която
Коментари Харесай

Почетоха паметта на невинно загиналите две момичета при зверската катастрофа в София

Десетки жители се събраха на мястото на злополуката, при която починаха две млади дами - на 22 и 26 години в София. Инцидентът стана в региона на бул. „ Черни връх “, при метростанция „ Европейски съюз “.

Част от тях поставиха цветя в памет на жертвите, а други застанаха на колене, с цел да почетат жертвите.

Движението в региона бе блокирано.

По-рано на същото място се събраха таксиметрови водачи, които също блокираха региона. Действията им бяха предизвикани от обстоятелството, че причинителят - Георги Семерджиев, удари с автомобила си нощес и техен сътрудник, който за благополучие се размина единствено с лека контузия.

Премиерът в оставка Кирил Петков разяснява в обществените мрежи зверската злополука в София, при която починаха две дами.

" Катастрофата в София, при която нощес починаха две дами, е ужасяващо престъпно действие. Искрени съболезнования за изгубените два млади живота! Бруталното тъпчене на законите и чувството за безотговорност с години са подхранвани в нашето общество. Трябва да се постави завършек на този циничен модел, при който законите за някои са единствено условност, а двойните стандарти – нормални ", написа той във Фейсбук.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР