Десетки четириноги кинозрители пристигнаха с колички за откриването на първото

...
Десетки четириноги кинозрители пристигнаха с колички за откриването на първото
Коментари Харесай

Първото кино за домашни любимци отвори врати в Тайланд

Десетки четириноги кинозрители дойдоха с колички за откриването на първото тайландско кино, предопределено за домашни любимци, в покрайнините на столицата Банкок, съобщи Агенция Франс Прес.


Пухкава бяла котка в жълта дрешка се качи на седалката на киносалон в Банкок, а наоколо чихуахуа в костюм на рак се подготви да гледа " Малката нимфа " на Дисни дружно със притежателя си. Един териер даже се превъплъти в облика на Ариел с алена перука и опашка на нимфа.

По данни на сектора през 2021 година промишлеността за домашни любимци в страната се смята за втората по величина в Азия след китайската, с към 8,3 млн. кучета и 3,7 млн. котки.

" Понякога го водим на работа... през днешния ден е като опит ", сподели той.

" Гледаме " Малката нимфа ". Той ще се радва да види всички риби на екрана. "

Животните би трябвало да носят памперси, до момента в който звукът и осветлението се контролират за тяхното улеснение, съобщи представителят на „ Major Cineplex “ Наруте Джиенснонг.

" Банкок не е доста другарски надъхан към домашните любимци град ", съобщи Наруте, като добави, че концепцията на компанията се основава на нейните театри, предопределени за деца.

Наруте означи, че някои домашни любимци, взети от притежателите им по време на пандемията, страдат от паника при разлъка в този момент, когато стопаните им към този момент не работят от у дома или са в затворено помещение.

" В детските кина децата тичат в близост и ще крещят... Мисля, че киното за домашни любимци ще бъде същото. Всеки, който пристигна, ще има домакински любим и ще прояви схващане в случай че кучетата лаят ", споделя той.


Това не е единственият бизнес, който отваря вратите си за космати гости.

По-рано този месец шведският мебелен колос „ Ikea “ разгласи, че дребните кучета и котки са добре пристигнали в магазините му в Тайланд, стига да седят в колички.

Пред киното се чуха крясъци на отчаяние, защото 62-килограмов аляски маламут на име Тунгчае, който дойде в количка за кучета, оборудвана с вентилатор, беше сметнат за прекомерно огромен, с цел да влезе.

Въпреки ограниченията за отбрана на животните, които киносалоните оферират, не всички притежатели на домашни любимци бяха въодушевени от концепцията.

Една дългогодишна емигрантка от Банкок съобщи пред Агенция Франс Прес, че въпреки котката ѝ постоянно да заспива до нея на дивана, до момента в който гледа телевизия вкъщи, тя в никакъв случай не би завела домашния си любим на кино и счита, че концепцията е " неестествена " и " мъчителна ".

" Да бъдеш затворен в тази клетка, не знам дали това е прелестно за животното ", счита емигрантката.

" Толкова е неуместно, че кучетата не са позволени в множеството банкокски паркове, само че могат да отидат на кино или в кафене. Какво следва, ще заведете кучето или котката си в масажен салон? ", запита тя. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР