Десетки бивши служители от администрацията на Тръмп и Буш –

...
Десетки бивши служители от администрацията на Тръмп и Буш –
Коментари Харесай

Десетки бивши висши федерални служители призовават Конгреса да отмени репресиите на Байдън срещу природния газ

Десетки някогашни чиновници от администрацията на Тръмп и Буш – които са служили в Белия дом, Министерството на енергетиката и Държавния департамент Департамент – приканват Конгреса да анулира паузата на президента Байдън по отношение на плановете за експорт на полутечен природен газ (LNG).

В писмо в понеделник сутринта до ръководителите и високопоставените членове на висшите комисии на Камарата на представителите и Сената, 35 някогашни чиновници показаха „ дълбока угриженост “ по отношение на мораториума на Байдън за експорт на полутечен природен газ, като обрисуваха по какъв начин той работи против националната сигурност, енергетиката и икономическите ползи на Съединени американски щати. Те твърдяха, че обръщането на политиката е „ неотложно “ и приканиха водачите на Конгреса да подхващат незабавни дейности по въпроса.

„ Това решение, съгласно нас, е в цялостен контрастност с ясните ползи на икономическия разцвет на нашата нация, енергийна сигурност и стратегическото преимущество, което американския...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР