Десетима от кандидатите от Демократическата партия за президент на САЩ

...
Десетима от кандидатите от Демократическата партия за президент на САЩ
Коментари Харесай

Демократите с първи дебат за президент на САЩ

Десетима от претендентите от Демократическата партия за президент на Съединени американски щати ще се изправят на първия спор в тази предизборна акция , който ще се организира в Маями в сряда. Той е първият от плануваните два дебата през днешния ден и на следващия ден, написа " Гардиън ".

Дебатите ще бъдат предавани по NBC, MSNBC и Telemundo. Те ще дават на 20-те претенденти от Демократическата партия, квалифицирали се за събитията, национална платформа за показване на визията си за страната.

Сенатор Елизабет Уорън ще бъде в центъра на откриващия спор в сряда. Сенаторът от Масачузетс е единственият от любимците, който ще взе участие на първия спор в предизборната акция 2020.

Уорън съобщи на събитие в Международния университет във Флорида във вторник, че дебатът е късмет да се беседва с хора от цялата страна по какъв начин държавното управление да проработи по-добре освен за елита, само че и за цялата страна.

2020 е нашият късмет да променим това , разгласи тя.

Сред другите претенденти на първия спор са сенаторът от Ню Джърси Кори Букър, някогашният конгресмен от Тексас Бето О`Рурк, кметът на Ню Йорк Бил де Блазио и други.

В четвъртък вечерта ще е по-оспорваният спор , на който ще вземат участие водещите претенденти: някогашният вицепрезидент Джо Байдън и сенатор Бърни Сандърс.

До преди няколко седмици за първи път в историята на президентските избори на Съединени американски щати имаше толкоз доста претенденти за президент от Демократическата партия. Имаше 24 претенденти, само че бяха сведени до 20.

Губернаторът на Монтана Стив Бълок, конгресменът Сет Молтън от Масачузетс, някогашният сенатор Майк Грейвъл и Уейни Месам, кмет на град Мирамар, Флорида, отпаднаха от борбата. Кандидатите, квалифицирали се за дебатите, са получили минимум 1% поддръжка на три социологически изследвания или са получили дарения от 65 000 поддръжници, в това число минимум от 200 донори в 20 щата.
 20 претенденти в първите диспути за президент на Съединени американски щати в Демократическата партия
20 претенденти в първите диспути за президент на Съединени американски щати в Демократическата партия

Действащ губернатор на Съединени американски щати и конгресмен ще са измежду четиримата претенденти, които ще изоставен сцената

Критерият за отсяване на претендентите е подложен на рецензия и развълнуван спор.

Стив Бълок упрекна Националния комитет на Демократическата партия в " загадка смяна на разпоредбите ".

Дебатите ще се проведат в 21-23 часа източно американско време в сряда и четвъртък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР