Десет двойки произнесоха заветното да в Ритуална зала Варна в

...
Десет двойки произнесоха заветното да в Ритуална зала Варна в
Коментари Харесай

Куриоз на олтара във Варна! Питаха младоженеца: Съгласен ли си да я вземеш жена? и отговорът му стъписа всички...

Десет двойки произнесоха заветното " да " в Ритуална зала Варна в деня на влюбените през днешния ден, съобщи Varna24.bg. 

Влюбените, решили да се врекат във безконечна честност били най-вече младежи и по традиция младоженците били в черни костюми, а булките с прелестни бели рокли. Сред тях единствено една двойка била със разбъркан брак, оповестиха за медията ни от " кътчето на щастието и насладата ".

Всичките 10 ритуала са били типичен, защото в работен ден фолклорен обред в залата не се предлага, прецизираха от Ритуална зала. 

На въпросът дали досега е имало случай, при който булката или младоженецът да не се явят пред олтара в уречния ден и час стана ясно, че неотдавна е имало случай, който изумил ритуалчика, гостите и най-много самата младоженка.

При сватбата на смесена двойка на въпрос към младоженеца " дали е склонен да вземе булката за своя жена ", той отвърнал: " Може ли да помисля малко, не съм подготвен! ". След минути стъписване, ритуалът бил анулиран и гостите си тръгнали шокирани. 

След няколко дни същата двойка застанала още веднъж пред олтара и тогава младоженецът декларирал твърдо, че към този момент е изцяло квалифициран и сигурен в решението си за брак. 

Работещите в залата споделиха още, че не са необичайност случаите, при които сред булката и младоженецът настава конфликтна обстановка при обичайния обред с настъпването. Имало няколко случая, при които младоженецът се оказвал по бърз и успявал да настъпи своята бъдеща брачна половинка, което както знаем съгласно вярванията значи, че точно той ще " командва парада " в бъдещия взаимен живот. Това обаче успяло да разгневи съществено дамите в бяло, които смятали, че е кавалерско да им бъде отстъпено това право в сватбения ден и постоянно се стигало до съществено мусене. 

От Ритуална зала споделиха позитивната наклонност да се усилват сватбите във Варна. За предходната година са се врекли във честност 1500 двойки, а от началото на годината са минали над 100 младоженци при тях. Средно дневно имало по към 10 записвания за сватби. По необясними аргументи огромен интерес проявявали двойките към датата 7 септември, може би заради обстоятелството, че предния ден е почивен. 

Вече има записвания и за 19.09.2019 година, само че защото датата се пада в работен ден не се чака да бъде надмината броя на младоженците от 18.08.2018 година

От залата оповестиха още, че е сменен състава на битовия обред, който се изпълнявал от младежи с доста хъс и предпочитание.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР