Дерогацията да продължи възможно най-дълго, защото е изгодно за България

...
Дерогацията да продължи възможно най-дълго, защото е изгодно за България
Коментари Харесай

Гьоков: Дерогацията да продължи възможно най-дълго, защото е изгодна за България

Дерогацията да продължи допустимо най-дълго, тъй като е преференциално за България и за потребителите на продуктите на " Лукойл Нефтохим ". Всичко друго са опорки. Това сподели пред NOVA NEWS Георги Гьоков от Българска социалистическа партия.

 

" Няма по какъв начин Българска социалистическа партия да е на страната на тези, които ще вдигнат цените на петролните артикули. Ако не беше Путин, с какво щяха да се извиняват ръководещите за всички бели, които нанасят на страната? Те сътворяват нелепости - вършат законодателни начинания, които след това ремонтират. Кабинетът предлага решенията, а упрекват опозицията. Твърденията за коалиция за дерогацията са " смешни ". Смешно е да ни упрекват, че се коалираме против некоалицията ", разяснява той.

 

Относно вота на съмнение депутатът изясни, че предварителните поръчки сочат, че той няма да мине.

 

" Интересни събития следват след днешната среща за дерогацията. Има възможност част от ръководещата коалиция да поддържат вота на съмнение. Сглобката е обединена от неща, надалеч от националните ползи на България. Всичко е надмогване кой повече да изсмуче от страната ", счита Гьоков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР