Дербито на Росарио между Нюелс Олд Бойс и Росарио Сентрал

...
Дербито на Росарио между Нюелс Олд Бойс и Росарио Сентрал
Коментари Харесай

Бомби, увредили терена, едва не отложиха мач в Аржентина

Дербито на Росарио сред Нюелс Олд Бойс и Росарио Сентрал в Аржентина бе забавено в неделя, откакто почитатели хвърлиха бомбички на терена и го повредиха съществено, разкриха от отбора на Нюелс Олд Бойс в Туитър. Малко преди първия съдийски сигнал мачът бе отсрочен, а основният арбитър е бил изведен от терена от защитата, откакто експлозивите са били хвърлени.

" Отборите бяха на терена ", се споделя в различен пост в обществената мрежа. " Няколко бомбички бяха хвърлени на игрището и избухнаха сега, в който отборите позираха за отборните си фотоси. Имаше пушек, който покри едно от наказателните полета. "

Мачът сред огромните противници въпреки всичко е почнал след малко закъснение, като Нюелс Олд Бойс завоюваха като посетители на терена на Росарио Сентрал за първи път от 2016 година, с помощта на гола през второто полувреме на Мануел Гарсия. След мача полиция пази на терена празнуващите играчи на гостуващия отбор.

" Ние имахме сърце и пристрастеност. Вие имахте гранати. Сърцето и пристрастеността победиха. Росарио е наш! ", написаха в Туитър спечелилите. След загубата пък някогашният аржентински национал Кристиан " Кили " Гонсалес бе уволнен от треньорския пост на Росарио Сентрал.

Grenades thrown and explode on pitch prior to Rosario Central vs Newell's Old Boys clash
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР