Дербито на новаците, от които никой не очакваше нищо преди

...
Дербито на новаците, от които никой не очакваше нищо преди
Коментари Харесай

Витоша ще гони първа победа срещу Септември

Дербито на новаците, от които никой не очакваше нищо преди началото на сезона. Така можем да определим неделната борба сред Витоша Бистрица и Септември София от предпоследния постоянен кръг на Първа лига.

И до момента в който "тигрите " оправдават тези упования, като са на последно място и без победа, "септемврийци " сервираха няколко приятни изненади и демонстрираха прелестен футбол на избрани моменти.

Тази среща, която обаче сложи безспорен антирекорд по посещаемост през есента, в този момент ще можете да наблюдавате в ефира на NOVA SPORT, а за вас ще го следим минута по минута на GONG.BG. Ще можете да го гледате и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, както и на GONG PLAY. Може да слушате и по Дарик радио.

За домакините от Бистрица Костадин Ангелов няма да може да разчита на контузените Радко Мутафчийски и Ивйало Лазаров. Аут поради контузии са и Йордан Върбанов и Георги Амзин.

Гостите вероятно ще са без Мики Орачев, който е с ниско кръвно налягане и не е ясно дали ще успее да се възвърне за неделя. След санкции се завръщат Янко Сандански и Борис Галчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР