Депутатката Славена Точева, известна като опасно близка до варненския играч

...
Депутатката Славена Точева, известна като опасно близка до варненския играч
Коментари Харесай

Ударно! Депутатката на Дидо Дънката излетя от парламента

Депутатката Славена Точева, известна като рисково близка до варненския състезател Даниел Славов – Дидо Дънката, е подала оставка като депутат след категорично гледище от страна на водача на партията Бойко Борисов.

Варненската депутатка стана известна като „ Мис Преференция ”. Причината е, че на няколко поредни избора за народни представители тя бе претендентът, който събираше най-вече персонални желания. На последните парламентарни избори през април 2023 година Точева събра над 10 000 преференции и бе проверявана от прокуратурата за пазаруване на избор, проведен от Дънката.

Реклама

Заради тези необикновени гласове на Точева, която е някогашна хостеса, лъснаха връзките и с предприемач със противоречива популярност Даниел Славов.

С махането на Точева Бойко Борисов тушира всевъзможни спекулации и обвързвания на ГЕРБ с Дидо Дънката, обясниха близки до водача пред 24 часа. Като доста евентуално оставката на Точева от Народното събрание ще бъде последвана от съществено почистване в ГЕРБ-Варна. Това било и явен сигнал до локалните организации на партията, че водачът нямало да им разреши даже и подозрения, че са обвързани със съмнителни предприемачи.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР