Депутатката от ДБ Цецка Бачкова обяви, че няма представа как

...
Депутатката от ДБ Цецка Бачкова обяви, че няма представа как
Коментари Харесай

Депутатка от ДБ се обяви против преговори с бивши ДС агенти и компрометирани лица

Депутатката от Демократична България Цецка Бачкова разгласи, че няма визия по какъв начин биха траяли договарянията за сформиране на държавно управление и смяна, когато диалозите се водят с някогашни сътрудници на Държавна сигурност. Към тази група Бачкова прибавя и „ тежко компрометирани лица от миналоо, против които дълги години се водят каузи за корупция, корист със служебно състояние и заграбване в изключително огромни размери “.

„ България несъмнено има потребност от устойчиво ръководство, само че това надалеч не значи да сме безкритични, да си затворим очите и да нямаме никакви условия за морал и честност “, добави Бачкова.

Припомняме, че в преговорните екипи от страна на Българска социалистическа партия в сектор енергетика бяха изпратени Румен Овчаров и Таско Ерменков. Финансите пък бяха поверени в ръцете на аления народен представител Румен Гечев. Вчера пък на договарянията за обществените политики се появи Емилия Масларова, която дълги години беше подведена под отговорност за заграбване на над 11 милиона лв., само че делото завърши в нейна изгода.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР