Депутатката от БСП Анна Славова обвини зам.-председателя на парламента Валери

...
Депутатката от БСП Анна Славова обвини зам.-председателя на парламента Валери
Коментари Харесай

Симеонов пак се закача с депутатка, но този път го обвиниха, че унижава жените в НС

Депутатката от Българска социалистическа партия Анна Славова упрекна зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов, че унижава дами депутатки . Тя напомни, че това не е първи случай, а сходно нещо.
Повод за обвиняването станаха изявлението на социалистката Надя Клисурска, която остро подлага на критика предложенията на ръководещите и на патриотите и разгласи, че Българска социалистическа партия няма да поддържа измененията в Закона за чужденците.
 Симеонов закача Дариткова: Съжалих Ви - тичахте нагоре-надолу като катеричка Симеонов закача Дариткова: Съжалих Ви - тичахте нагоре-надолу като катеричка
Валери Симеонов съпостави ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова с катеричка. Повод стана тежък спор по променени...
По думите й постоянно, огромна част от депутатите не схващат какво гласоподават и това демонстрира пренебрежение към жителите, на което председателстващият Валери Симеонов й направи забележка да съблюдава положителния звук.
В отговор пък Юлиян Ангелов я подлага на критика, че алените депутати няма по какъв начин да гласоподават, тъй като не са в пленарната зала.
" ПГ на Българска социалистическа партия сега гласоподава с краката, тъй като това, което ни се предлага, качеството на българското законодателство и придатъкът, в който всички се превърнахме, на изпълнителната власт, приказвам за вас, делегитимира това Народно заседание от дълго време ", отвърна Клисурска.
" Само не можах да схвана по какъв начин гласувате вие с краката. Това маймуна може да го направи, човек мъчно ", подметна Симеонов от парламентарната естрада, което провокира гнева на Славова, която заплаши водача на НФСБ с оставка.
 Валери Симеонов към депутатка: Виждате ми се малко възбудена през днешния ден Валери Симеонов към депутатка: " Виждате ми се малко възбудена през днешния ден "
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов продължи с налагането на нова изразителност в Народното събрание. Откакто е на председателското място в Народното с...
. Преди 10 дни това се случи с вашата колежка Милена Дамянова и вие не станахте да я отбраните. Сега го прави с колежката Клисурска ", оплака се тя.
" Ако още един път си позволите да унижите дама в тази зала, персонално аз ще предизвиквам настояването за вашата оставка от името на дамите депутатки ", отсече Анна Славова.
" По никакъв метод не съм си разрешил да обидя или унижа уважаваната от мен госпожа Клисурска. Просто обърнах внимание върху изрази, които унижават всички депутати. Беше казано от трибуната, че депутатите от Българска социалистическа партия гласоподават с крайници. Това е обидно към тях и аз влязох във функционалността си на водещ ", отбрани се Симеонов.
Припомняме, че той си направи, като прекъсна нейно изявление с думите " " Виждате ми се малко възбудена през днешния ден ".
 Симеонов във вихъра си - пита Банов дали е сексист и заплашва Кралев с екзекуция Симеонов във вихъра си - пита Банов дали е сексист и заплашва Кралев с екзекуция
За първи път през днешния ден Валери Симеонов седна на мястото си на президиума в пленарната зала, отредено точно за заместник-председателя на зак...
На прицела на скандалния му комизъм попадна и председателката на ПГ на ГЕРБ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР