Депутатката Албена Симеонова от Демократична България заяви, че няма нищо

...
Депутатката Албена Симеонова от Демократична България заяви, че няма нищо
Коментари Харесай

Албена Симеонова превеждала на терориста Дейвид Бодил

Депутатката Албена Симеонова от " Демократична България " съобщи, че няма нищо общо с задържания британец Дейвид Бодил, който е търсен с алена бюлетина от Интерпол. 

28-годишният английски жител Дейвид Бодил бе арестуван през днешния ден в село Любеново, община Никопол. Той е бил хванат от спецполицаи в частен парцел до плантация за биоземеделие в селото.

По първична непотвърдена информация беше обявено, че фермата е на депутатката от 45-ото и 46-ото Народно заседание от ПГ на " Демократична България " Албена Симеонова. В сегашния парламент тя е член на комисиите по земеделие и екология.

Симеонова описа пред БНТ, че Дейвид Бодил живее в селото, а къщата била на дядо му. Тя познавала британеца и му помогнала да си включи тока и водата в къщата, от време на време и му превеждала. 

" Да, познавам го, след Нова година го водих да си заплати тока и водата. Но всеки би оказал помощ на един чужденец. Още повече, че дядо му ми беше доста непосредствен ", сподели депутатката от " Демократична България ".

Албена Симеонова сподели, че дядото и бабата на Дейвид, Филип и Джани, си купили къща в село Любеново. Имотът бил на другия завършек на селото и надалеч от нейната плантация за биопроизводство.

Тя съобщи, че е сюрпризирана от ареста на Бодил. Виждала го е единствено за половин час, когато му превеждала в кметството, тъй като никой в селото не приказвал британски. Според нея търсеният с алена бюлетина от Интерпол изглеждал извънредно естествен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР