Депутатите влязоха в лют спор за размера на пенсиите. Идеите

...
Депутатите влязоха в лют спор за размера на пенсиите. Идеите
Коментари Харесай

Пенсионерите забравени от Бога, а депутатите - група малоумници

Депутатите влязоха в пикантен спор за размера на пенсиите . Идеите на националните избраници от левицата са за промени в Кодекса за обществено подкрепяне за обективни приходи за българските пенсионери.

Трябваше да се обединим към едно нещо - че пенсионерите в България мизерстват и не получават положителни пенси и, включи се Георги Гьоков от Българска социалистическа партия. По мнението му не би трябвало пенсионерите да са с възприятието, че са забравени от Бога. Според него ситуацията на българските пенсионери е трагично.
 Дават в допълнение 277 млн. лева за нарастване на пенсиите
Дават в допълнение 277 млн. лева за нарастване на пенсиите

Над 2 130 000 пенсионери ще получат нарастване с 5,7% от 1 юли

Няма по какъв начин минималната пенсия да е 219 лв., а медикаментите да костват 200 - 250 лв. , обезпокоен е аленият народен представител. ГЕРБ 10 години управлявате и нищо за пенсионерите, обърна се депутатът от Българска социалистическа партия към ръководещите.

Пенсиите в България са обидно ниски, съгласи се и водачът на НФСБ Валери Симеонов.

" Вода газим, жадни вървим ", включи се и Павел Шопов от " Атака " с тази остаряла сентенция. Той предложения сътрудниците си депутати в неделното учебно заведение на Волен Сидеров. Да не се ненавиждаме между тях, настоя националистът. Шопов се заяде с Движение за права и свободи, че не била българска партия. Хамид Хамид от Движение за права и свободи пък се ядоса и излезе да направи забележка на водещия съвещанието Явор Нотев. Депутатът настоя да глоби Павел Шопов, само че посочи, че и Нотев бил от " същата група малоумници ".

Спас Гърневски има решение на казуса с ниските пенсии. Социално насочените в Българска социалистическа партия да предложат на престъпните комунисти да върнат половината от заграбеното и пенсиите ще скочат три пъти повече, изясни от трибуната той. Партията му трябвало да продължи да е на власт. До края на мандата нещата ще си дойдат на мястото, сподели той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР