Депутатите в Грузия стигнаха до сблъсъци в парламента, тъй като

...
Депутатите в Грузия стигнаха до сблъсъци в парламента, тъй като
Коментари Харесай

Депутатите се карат, докато парламентът на Грузия разглежда законопроекта за „чуждестранните агенти“

Депутатите в Грузия стигнаха до конфликти в Народното събрание, защото законодателите от ръководещата партия наподобява евентуално ще прокарат законопроект за „ задграничните сътрудници “ който беше подложен на критика от западните страни и провокира митинги вкъщи като „ проруски “.

Кадри, излъчени по грузинската телевизия, демонстрират Мамука Мдинарадзе, водач на парламентарната секта на ръководещата партия „ Грузинска фантазия “ и движеща мощ зад законопроекта, да бъде ударен в лицето в понеделник от опозиционния народен представител Алеко Елисашвили, до момента в който приказва пред законодателния орган.

Напрежението в Народното събрание набъбна през последните години, до момента в който ръководещата партия и опозицията обсъждаха дали да задълбочат връзките със Запада или да свържат още веднъж някогашната руска република с Русия.

Русия е доста непопулярна в Грузия заради поддръжката на Москва за отделилите се грузински райони Абхазия и Южна Осетия. Русия също победи Грузия в къса война през 2008 година

Инцид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР