Депутатите стигнаха до физическа саморазправа в Народното събрание. Настимир Ананиев

...
Депутатите стигнаха до физическа саморазправа в Народното събрание. Настимир Ананиев
Коментари Харесай

Депутатите стигнаха до бой в Народното събрание /видео/

Депутатите стигнаха до физическа разпра в Народното събрание. Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “ беше ударен от Хамид Хамид от Движение за права и свободи. Конкретната причина не стана ясна, само че ударът пристигна след декларация на Костадин Костадинов.
Денят на депутатите стартира с декларация от водачът на „ Възраждане “.
Той съобщи, че вчерашният митинг е бил опит за държавен прелом в България, сходно на Майдана в Украйна. „ Това, което се случи там, може да се случи и тук “, сподели Костадин Костадинов.
„ Опитчето за това не се получи, тъй като Майдан се прави с мъже, а не с платени соросоиди “, сподели още Костадинов. Той прикани всички съперници на „ платените чиновници на американското посолство “ да дойдат в деня на дебатите за вота на съмнение пред Народното събрание.
След Костадинов, на трибуната се качи Явор Божанков. „ По Костадинов хвърляха стотинки през вчерашния ден, не копейки. Когато приказва за протестиращи, които са пристигнали тук и приказва за организация – това е индивидът, който кара тук хора с рейсове, с заплатен превоз “, сподели Божанков.
След изявленията в залата избухна словесно напрежение. При замяна на реплики Настимир Ананиев беше ударен.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР