Депутатите пак влязоха в остри пререкания още със старта на

...
Депутатите пак влязоха в остри пререкания още със старта на
Коментари Харесай

Депутатите пак пред бой, Копейкин ядоса Промяната

Депутатите отново влязоха в остри пререкания още със старта на пленарния ден. До пердах едвам не се стигна, откакто водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов ядоса " Промяната ", Демократична България и Българска социалистическа партия във връзка снощния митинг против евентуалната русофилска нова коалиция и в поддръжка на отстранения началник на Народно събрание Никола Минчев.

Копейкин, който през вчерашния ден на демонстрацията реши да нервира събралите се хиляди симпатизанти на градската десница, през днешния ден излезе на трибуната и я разгласи за фашистка демонстрация. Той назова митинга " соросоиден " и даже заплаши с революция, като го съпостави с опит за прекопирване на Майдана в Киев отпреди 8 години.

Костадинов излъга от парламентарната естрада, че участници в митинга през вчерашния ден са били снабдени с камъни и сопи. Репортер на Lupa.bg бе на мястото на събитието и не видя нито един даже евентуално рисков предмет.

Копейкин обаче не съумя да се размине с националното неодобрение и по него бе хвърлен чепик на очевидно висок човек. Повече от час той и депутатите му бяха подложени на остри подвиквания и викания " Тук не е Москва ".

Днес обаче възрожденецът реши да ядоса в допълнение трите партии от към момента ръководещата коалиция и излезе с брутална декларация против " Промяната ". Напрежението в залата обхвана и Има Такъв Народ, и новоотцепилите се от партията петима депутати.

Наложи се краткотрайно изпълняващият длъжността ръководител на Народно събрание да даде отмора за усмиряване на пристрастеностите.
ТЕМА преди 12 часа 1601 преди 15 часа 1200 преди 18 часа 1401
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР