Депутатите от торите, които са се отказали от местата си

...
Депутатите от торите, които са се отказали от местата си
Коментари Харесай

Разходите за заместване на депутатите от торите в междинните избори достигат £4 милиона в този парламент

Депутатите от торите, които са се отказали от местата си в този парламент, са коствали на държавното управление повече от почти 4 милиона английски лири.

Това идва, когато анализът на Lib Dem на бюджета на Jeremy Hunt с малък шрифт разкрива, че финансирането на Министерството за повишение на равнището, жилищно настаняване и общности (DLUHC) ще бъде понижено съвсем на половина в действително изражение. Правителствените данни сочат, че сред 2021 година и 2023 година междинната цена на данъкоплатеца за осъществяване на междинни избори е била £450 000.

Така че невижданите 9 междинни избора на торите, следени от 2019 година насам - без да се включват тези, задействани, когато народен представител умря - би коствало към £4,05 милиона. Деветте междинни избора включват отзоваването, което смъкна Питър Боун и оставката на опозорения Крис Пинчър.

Освен това Борис Джонсън и Надин Дорис напущат местата си. Разходите на локалните препоръки за провеждането на междинни избори се възвръщат от правител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР