Депутатите от ПП Възраждане ще продължават да влизат в парламента

...
Депутатите от ПП Възраждане ще продължават да влизат в парламента
Коментари Харесай

Михайлова, Възраждане: Изобщо не ни поискаха сертификат на влизане в парламента

Депутатите от Политическа партия " Възраждане " ще не престават да влизат в Народното събрание по същия метод, по който са влизали до момента. Това разяснява депутатът от " Възраждане " Искра Михайлова пред Политическа партия " Възраждане ".

Голяма част от парламентарната група на Политическа партия „ Възраждане “ влезе в Народното събрание, без да демонстрира зелени документ на входа.

Припомняме, че от 24 януари е наложително да се покаже зелен документ на влизане в постройките на Народното събрание. Това предписание бе признато от самите депутатите, след към месец и половина разискване. В понеделник стана ясно обаче, че НСО няма право, както и обвързване да ревизира дали народните представители имат подобен документ. Така те ще могат да влизат и без него, макар че е наложителен, за разлика от останалите жители.

Искра Михайлов разяснява и възмущението на ресторантьорския отрасъл, които считат, че мярката е наложена и важи единствено за тях, а депутатите и администрацията още веднъж ще се възползват от повече пълномощия.

Лидерът на " Възраждане " съпостави мярката " зелен документ " със възбраната от 1941 година година в постройката на постройката на Народното събрание да влизат евреи.

По-рано през седмицата, ръководителят на Народното събрание - Никола Минчев разгласи, че ще " разчита на моралната съвест на народните представители ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР