Депутатите от групата ще участват само в заседанията за гласуване

...
Депутатите от групата ще участват само в заседанията за гласуване
Коментари Харесай

ГЕРБ отвърна на уволнението в Пирогов с бойкот на пленарната зала

Депутатите от групата ще вземат участие единствено в съвещанията за гласоподаване на измененията в Конституцията, стана ясно от изказване пред медиите. Председателят н ПГ на партията Десислава Атанасова не посочи дали протестът важи и за приемането на бюджета.

От групировката означиха, че сътрудниците им не съблюдават обещанията си.

" За следващ път не се съблюдават задължения. Взимат се еднолични решения от министъра на опазването на здравето, макар че имахме експлицитното увещание на премиера Денков, че няма да има политически намеси освен в опазването на здравето, само че и във всички публични браншове. Изглежда, че не Денков, а някой различен взема решенията. Вероятно министърът на опазването на здравето, тъй като на лидерска среща имаше ясна сделка сред Бойко Борисов, Христо Иванов и Асен Василев, че не ни трябват повече земетресения в ръководството, а да работим за приемането на държавния бюджет и конституционните промени ", разяснява депутатката от ГЕРБ.

В отговор на въпроса дали ще желаят оставката на здравния министър, Атанасова посочи, че няма да го създадат, тъй като тогава ще би трябвало да си я подаде и министър председателят Николай Денков.

Очаквайте детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР