Депутатите от БСП започнаха деня с викове “Оставка“ в пленарната

...
Депутатите от БСП започнаха деня с викове “Оставка“ в пленарната
Коментари Харесай

С викове за оставка БСП подгря внасянето на вота на недоверие

Депутатите от Българска социалистическа партия започнаха деня с крясъци “Оставка “ в пленарната зала. Очаква се парламентарната група на “червените “ да внесе вота на съмнение към държавното управление, което ще е стимулирано с корупцията в страната. Това е пети избор на съмнение, който групата на Българска социалистическа партия внася.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани симпатизантите на партията да поддържат внасянето на вота и да се съберат на кротичък митинг пред Народното събрание. От името на ГЕРБ депутатът Тома Биков прочете декларация, с която упрекна групата на Българска социалистическа партия в присъединяване в сюжет.

“БСП волно или несъзнателно съучаства в сюжет на проведена незаконна група. Наричам проведена незаконна група групата на Божков. Тя цели да си върне България - това го споделя Божков в Дубай. Ако вие сте решили да участвате в това нещо, вършиме огромна политическа неточност “, сподели Биков. Той онясни, че революцията няма да се случи посредством " погроми и вандалски актове ".

В случая става дума за проведени групички от провокатори, които се движат изцяло по сюжета, начертан от кръговете към ръководещите и прокуратурата. Внушенията, че митингите са платени и ще има опит за окървавянето им, вървят от една седмица. На шестия ден от митингите група провокатори пробваха да опорочат мирната проява в София, като нападнаха някогашния партиен дом, хвърлиха алена багра, раниха служители на реда и потрошиха няколко прозореца на входната врата на постройката.

“Убеден съм, че в тази зала и в Българска социалистическа партия има хора, които не си дават сметка в какво могат да бъдат вкарани. Отново дублирам от Васил Божков. Предупреждавахме от няколко седмици - не превръщайте един престъпен проблем в политически, тъй като той не е подобен. Това е престъпен проблем. Ако желаете да вършиме революцията - революцията съставлява това, което се случи през вчерашния ден към 23.00 ч. Това е лицето на революцията - тези бандити, които бяха пристигнали през вчерашния ден, с цел да вършат провокации, с цел да влизат в Народното събрание. Нямат нищо с хората, които са отишли да си изразят позицията и да разгласят, че не са удовлетворени от едно или друго нещо “, сподели Биков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР