Депутатите от БСП напуснаха заседанието на правната комисия в парламента,

...
Депутатите от БСП напуснаха заседанието на правната комисия в парламента,
Коментари Харесай

Левицата напусна обсъждането на извънредното законодателство

Депутатите от Българска социалистическа партия напуснаха съвещанието на правната комисия в Народното събрание , на което се преглежда на второ четене законопроекта за ограниченията при изключително състояние. Това разгласи секретарят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов.

" Ние няма да участваме в хаоса , който създават ръководещите ", съобщи Попов и изясни, че макар че ръководещите са получили поддръжката им за въвеждане на изключително състояние, левицата " не може да подкрепим хаоса и несъответстващи обществени, стопански и политически ограничения " .

Всичко документи и отчети, които са били предоставени през днешния ден, са " взаимноизключващи се и несъответстващи ", оцени Попов.

" Няма по какъв начин да гласуваме законопроекти, които се прочитат, размишляваш какво става и вдигаш ръка, а дали е положително предлагането - един Господ знае ", възмути се и социалистът Тодор Байчев. Той се надява всички оферти да бъдат систематизирани и раздадени в писмен тип, с цел да може да се работи по тях.

Въпреки че напуснаха съвещанието на водещата комисия на следващия ден, петък, алените депутати ще вземат участие в съвещанието на Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР