Депутати от всички партии вече планират съюз, за да победят

...
Депутати от всички партии вече планират съюз, за да победят
Коментари Харесай

Всички британски партии се обединяват в завера срещу Тереза Мей

Депутати от всички партии към този момент възнамеряват съюз, с цел да победят проектите на Тереза Май за „ корав Брекзит ", твърди в. „ Индипендънт ", базирайки се на свои източници в Народното събрание. Според изданието, парламентаристите ще дадат знак на Брюксел, че желаят „ по-мек " излаз, обезпокоени, че проектите на премиера са равнозначни на злополучие за Англия.

Проевропейският реакционер Анна Субри съобщи пред вестника: „ Ние си приказваме един с различен и ще продължим да го вършим - това е нещо, което надвишава нормални партийни политически съображения ".

Страховете се ускориха, откакто Мей претърпя борба в Брюксел, когато Европейският съюз не одобри с необятно отворени прегръдки " великодушното предложение " за ориста на жителите на Европейски Съюз, като предизвести, че това ще утежни положението им. Някои от депутатите желаят да запазят Англия в единния пазар на Европейски Съюз и в митническия съюз, въпреки че други може да не са склонни да стигнат до такава степен.

Една от задачите ще бъде законопроектът за имиграцията, защото степента на новия надзор може да бъде от решаващо значение за установяване оставането на Лондон в единния пазар.

„ Аз работя с всички. Надяваме се, че нещо съответно ще излезе от това, тъй като сме в един от най-важните за страната моменти от десетилетия насам ", добави Субри. Крис Лесли, някогашен министър на труда, сподели: " Има полемики импровизирано и вратата ми постоянно е отворена за депутати от всяка партия, тъй като преди всичко би трябвало да сложим страната ".

Тя сподели, че е в контакт с някои от 34-те народни представители, които тази седмица оспориха концепцията на Джеръми Корбин да промени курса си от битка за единния пазар.

Сър Винс Кейбъл, претендент за либералдемократически водач, също приказва за това по какъв начин " племенните разлики сред партиите се разпаднаха " с развиването на Брекзит.

" Неформално се основават мрежи и няколко от тях са разкрити ", уточни той. Депутати от всички партии се радват на по-големите благоприятни условия Народното събрание да упражнява въздействие, откакто консерваторите изгубиха болшинството си на общите избори на 8 юни.

Двама някогашни министри показаха решимостта си да съберат " рационално болшинство ", с цел да отхвърлен икономическите вреди, отказвайки компромис в изходните договаряния. Бившият основен прокурор Доминик Грийв акцентира: " Ако не работим вярно, ще имаме доста съществени проблеми. Въпросът е по какъв начин Народното събрание да реализира верния резултат ". Вълнението в Народното събрание е още едно главоболие за Тереза Мей, откакто Европейски Съюз блокира опита й за неотложно започване на договаряния за бъдеща търговия.

„ Тези договаряния ще се проведат единствено в случай че и когато Европейски Съюз реши, че е реализиран " задоволителен прогрес " във връзка с правата на жителите на Европейски Съюз, таксата за „ развода " и ирландската граница ", призна наскоро английският министър по въпросите на „ Брекзит " Дейвид Дейвис.

Най-далеч стигна най-големият опозиционен водач Джеръми Корбин, който даже даде обещание предварителни избори.

„ Не е допустимо да имаме вяра, че държавно управление на малцинството на консерваторите може да оцелее и нашата партия ще насочи предизвикателство към торите и ще употребява всеки един случай за нови предварителни парламентарни избори ", разгласи водачът на лейбъристите, който съгласно някои изследвания към този момент е най-популярният политик във Англия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР