Депутати, които биха се изгубили в Южния парк, си позволяват

...
Депутати, които биха се изгубили в Южния парк, си позволяват
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Депутати, които биха се изгубили в Южния парк, говорят за охрана на границата

Депутати, които биха се изгубили в Южния парк, си разрешават да приказват за прекъсване на незаконната миграция от Турция и охраняването на границата - това заключи вътрешният министър Калин Стоянов.

Той дойде в Народното събрание за вота на съмнение против държавното управление поради политиката му в областта на националната сигурност и защитата. В началото опозицията нападна главно военния министър Тодор Тагарев поради некомплекта в армията и помощта за Украйна. В претекстовете обаче има 3-4 фрази за бежанския напън от Турция, както и за политиката на кабинета " Денков " в областта на енергетиката.

" Надявам се, че тези три фрази не са написани от хора, които не знаят къде се намира държавната граница, само че съм сигурен, че са написани от хора, които в случай че ги пуснем в Южния парк, може да се изгубят, а изясняват за държавна граница, защита, метод на защита, поправки и коли ", сподели Стоянов от трибуната на Народното събрание.

Критиките на опозицията, разказани в претекстовете на вота на съмнение гласят:

" Сериозен детайл от неспособността да се подсигурява националната сигурност на страната са незадоволителните ограничения по ограничение на незаконната имиграция, изключително на фона на прогнозите за допустимо внезапно повишаване на потока в резултат на новия спор сред Израел и " Хамас ". Некачествено издигнатата ограда на българо-турската граница от държавното управление на ГЕРБ е компрометирана и не се одобряват нужните огромни дейности за нейното подсилване. Не се назначават и плануваните 1200 гранични служители на реда, за което има обезпечен запас. Затова и не е изненада, че без значение издигането му във водещ народен приоритет на държавното управление, участието в Шенгенското пространство през днешния ден е също толкоз надалеч, колкото при образуването на този кабинет ", гласят рецензиите на опозицията, разказани в претекстовете на вота на съмнение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР