Депутатът от Възраждане започна изказването си в Народното събрание с

...
Депутатът от Възраждане започна изказването си в Народното събрание с
Коментари Харесай

Ганев: Регулаторите ще отидат в големите коалиционни партньори - ГЕРБ и ДПС

Депутатът от Възраждане стартира изявлението си в Народното събрание с коментара, че " през днешния ден сме в първата фаза на следващата сделка, която е напълно естествена в ръководещата ни коалиция "
Според него точно избора на подуправители е заслужен свършек на тези сделки, тъй като имената им се знаят авансово - единият от Движение за права и свободи и един " даден по благосклонност " от Политическа партия.
Той съобщи, че не е нужно обединението Политическа партия - Демократична България по този начин твърдо да отхвърля, че има нещо общо с Движение за права и свободи, тъй като по негови думи те " ръководят дружно ", в което " няма нищо срамно ".
Според Ганев Движение за права и свободи интензивно взе участие в ръководството, в това число в избора на държавно управление, тъй като Пеевски и Карадайъ са дали своят вот " за ".
Той акцентира, че една част от комисиите са дадени на Движение за права и свободи, а друга - на ГЕРБ, ръководещата " дребна коалицийка " на Политическа партия - Демократична България има единствено двама ръководители. От това той стига до извода, че регулаторите ще отидат в " огромните съдружни сътрудници " - ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР