Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев пусна

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев пусна
Коментари Харесай

Пълният запис на заседанието на "Продължаваме промяната", направен от Радостин Василев

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Радостин Василев пусна в профила си във " Facebook " цялостен запис на Националния съвет на " Продължаваме промяната " от неделя вечерта, на който е решено да се направи държавно управление с ГЕРБ с ротационен министър председател. По-рано през днешния ден Василев, който разгласи, че напуща парламентарната група, в която е и ще прави собствен политически план, извадки от него.

В тях се приказва за сделка с Европейския съюз за сформиране на държавното управление сред " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ, координиране на имената на шефовете на специфичните служби в страната с непознати посолства и така нататък Чува се Кирил Петков да споделя, че ГЕРБ не е действителен, а " маркетингов зложелател ", до момента в който същинският зложелател е " задкулисието ".

Снощи (25 май), малко откакто импровизирано се разбра, че Василев се кани да огласи записи,, че политици от " Продължаваме промяната - Демократична България " са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и в офисите им. Той дефинира Василев като " инструмент на превзетата страна и служби " и назова записите " деликатен избор и сглобяване на обособени изречения, думи, изрази, извадени от подтекст, целеустремено съединени, с цел да основат внушения и операция ".
За обвиняванията на Кирил Петков против Радостин Василев

Защо Радостин Василев упрекна управлението на " Продължаваме промяната " в изменничество

Пълният запис от конференцията на Радостин Василев можете да видите

Реакциите на политическите партии на записа
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР