Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Манол Пейков и

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Манол Пейков и
Коментари Харесай

Бой в парламента

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Манол Пейков и народни представители от " Възраждане " стигнаха до конфликт в коридорите на Народното събрание. Народните представители се сбутаха и си размениха нецензурни реплики поради спор, почнал още в пленарната зала, съобщи Дневник.

Ситуацията беше предизвикана от декларацията на водача на проруската партия Костадин Костадинов против НАТО, на която Пейков му пригласяше от мястото си.

Според Костадинов сега е времето да напуснем НАТО. 

" Миришещ и смърдящ, некъпан човек е Манол Пейков, а видяхме и дрогирани ", сподели Цончо Ганев.

" На господин Цончо Ганев, на който персонално от Русия му пращат всеки ден за намазване специфичен крем от т**стите на усурийски тигър и Шлемник байкалски, приказва за хигиената на другите. И човек, който спи с шапчица, тъй като доставката на медикаменти от Русия идва на 2 седмици. Вашата игра завърши! ", обърна се Пейков след обиди за външния си тип.

Последва замяна на обиди от трибуната от страна на зам.-председателя на " Възраждане " Цончо Ганев и Пейков. Това наложи ръководителя на Народното събрание да разгласи отмора от 10 мин.

Именно откакто депутатите се запътиха към стаите си в коридорите се стигна до конфликта, защото стаите на " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Възраждане " са едни до други. Пейков и депутатите от " Възраждане " бяха разтървани бързо от квесторите и техни сътрудници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР