Депутатът от ПП Иван Манев напуска партията: Разочарован съм, каузата

...
Депутатът от ПП Иван Манев напуска партията: Разочарован съм, каузата
Коментари Харесай

Иван Манев: Напускам ПП, разочарован съм!

Депутатът от Политическа партия Иван Манев напуща партията: Разочарован съм, идеята стана все по-невидима! Това разгласи самият той в персоналния си профил във Facebook. 

От думите му стана ясно, че се е хвърлил с огромен жар в идеята на Политическа партия, само че в следствие е бил отчаян. Манев разкри, че е влезнал в " Промяната " по покана на адаша си Христанов. 

  " Познавам се с Иван Христанов от близо 20 години. Много пъти сме разговаряли за обстановката в България и за политическата сцена. През септември 2021 той ме предложения да му ударя едно рамо в Плевен за акцията на " Продължаваме Промяната ". Бяха го поканили да се причисли към плана. Няколко дни по-късно ми звънна още веднъж и ме предложения за листата в Плевен. Това беше и моя идея и се съгласих.

 Така станах част от " Продължаваме Промяната ". Работихме за идеята дружно с всички другари от " Промяната ", само че след редица ходове и събития, идеята стана все по-невидима. " Промяната " зае своята позиция на политическата сцена, която съгласно мен направи постигането на идеята все по-трудно. Разправиите в Народното събрание в допълнение ни отдалечаваха.

Чертаха се червени линии, партиите си гледат гласоподавателите единствено и по какъв начин да не ги обидят и да ги изгубят за идващите избори. Това пречеше за взимане на значими решения за българския народ, който страда и продължава да губи религия, както в политиците си, по този начин и в бъдещето си. Младите гледат на къде да тръгнат и да се махнат от това безперспективно място за тях.

Никой в Народното събрание не мисли за целия български народ. Какво желае той, каква е българската фантазия, кога ще заживее обикновено и този прославен преход ще свърши. Общата отровна среда ще се повтори и в идващия парламент, а аз не усещам, че това е верния метод политиците да беседват с хората ", съобщи Манев в обществената мрежа.

" За страдание всички партии възприеха този звук на омразата по необратим метод. Този път не е верен и няма да докара до предстоящата смяна съгласно мен. И това е повода да напусна " Продължаваме Промяната ". Разговорът в политиката би трябвало да е различен. Фокусът на диалог не би трябвало да е ориентиран към гласоподавателя, а към българския народ, към всеки един, без значение, за кого гласоподава и дали изобщо гласоподава.

Аз ще продължа да се боря за идеята, да имаме естествена страна в която да отглеждаме децата си и да им даваме бъдеще тук. Аз нямам доверие в токсичното говорене, пътят просто е различен и скоро ще разкажем за него ", добави някогашният народен представител от Политическа партия.

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР