Депутатът от НФСБ в управляващата коалиция Валентин Касабов определи българските

...
Депутатът от НФСБ в управляващата коалиция Валентин Касабов определи българските
Коментари Харесай

Депутат от НФСБ нарече гражданите "стадо"

Депутатът от НФСБ в ръководещата коалиция Валентин Касабов дефинира българските жители като стадо, което се е взелo за глутница.  " Страшно е когато тълпата, стадото в един миг взема решение и се взема за глутница. Крайно време е притежателят, овчарят да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата. Това би трябвало да го направи министър-председателят ", изрази мнение той пред Нова тв.

По негови думи протестиращите жители не са народът, а 200-300 индивида, от които по-голямата част са платени от " господарят в Дубай или някъде другаде ". " Там се заплаща и всичко останало е цирк ", безапелационен е Касабов. Той даде образец с митингите против Валери Симеонов от предходната година, когато майките на деца с увреждания от " Системата ни убива " желаеха неговата оставка като вицепремиер. " Тогава се даваше по 150-200 лева на вечер. Това е показано, потвърдено, само че огромна част от медиите мълчаха ", счита депутатът.

За президента Румен Радев националният представител съобщи, че " този човек не е съответен и не е на мястото си. „ Имаме един президент, който се губи в събитията, в предишното, към момента не е изтрил остарялото тоталитарно мислене. Той си показва, че страната е тоталитарна казарма. Вдигнал е вместо националния байрак, флагът на черепа и костите. Черепът е явен, костите е това, което ще се случи, в случай че недай си Боже “, сподели още Касабов.

„ За нас е недопустимо. Представете си в тази конюнктура президентът, който и да е той, с огромни пълномощия и с манталитета на Радев, какво ще се случи? Гражданска война, ще се лее кръв! Много е рисково ”, безапелационен е също депутатът.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР