Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски разкритикува провала на СДС и

...
Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски разкритикува провала на СДС и
Коментари Харесай

Спас Гърневски от ГЕРБ: Славчо Велков е шут на БСП, Нинова взе "Техноимпекс" точно по времето на СДС

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски разкритикува неуспеха на Съюз на демократичните сили и грешките, които позволи синята партия в ефира на Нова телевизия. " Ако Съюз на демократичните сили беше извадило досиетата на Държавна сигурност, в случай че имаше залегнал в образователната стратегия интервал на комунизма, в случай че на децата бе разяснено за какво бяхме 16-та република на Съветския съюз, може нещата в този момент щяха да са разнообразни ", съобщи Гърневски. " Мен ме изключиха от Съюз на демократичните сили, за споделих, че Съюз на демократичните сили ще се трансформира в едно комерсиално сдружение. Т.е. виновността на остарялата десница..., направила всичко това - и лустрацията, и досиетата, нямаше някогашните сътрудници на Държавна сигурност да са в този момент хайлайф на капитализма ", сподели още той.

Гърневски означи, че постоянно се е пазил от корупцията " като дявола от тамяна ". " Точно по време на Съюз на демократичните сили обаче Корнелия Нинова съумя да приватизира едно външнотърговско сдружение ( " Техноимпекс ", б.р.). Сашо Симов от Българска социалистическа партия, в това число и в една телевизия - Славчо Велков сподели че " Спас, дето е лапкал и е писал стихотворение за Георги Димитров ". Всъщност има разпореждане ядрото на социалистическата партия всичко, което се откри в живота на Спас Гърневски, да изкарано на показ. Извадиха на показ отрезка от вестник, без да проличава от по кое време е вестникът и кой е той. Оказа се, че това е вестник " Дума " от преди 20 години. Какви роднински връзки съм имал... А стихотворението, което сподели Славчо Велков, е от преди 37 години - за годишнината тогава на Георги Димитров. Всички литературни клубове имаха предписание да напишат стихотворения за неговата 100-годишнина. Те прочетоха като дявола евангелието. Стихотворението не бе антикомунистическо и антидимитровско... Облаги, постове и служби от социализма не съм употребил! ", съобщи още Гърневски.

Той разяснява и " концепцията за проверка на прехода и приватизацията ". " Имаше два документа, които би трябвало да одобри Народното събрание. На 21 декември бе признат антикорупционният закон... До края на месеца ние ще имаме определения орган, който ще за доста бързо работа под контрола на Народното събрание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР