Депутатът от ГЕРБ изрази съмнение, че кметицата на село Любеново

...
Депутатът от ГЕРБ изрази съмнение, че кметицата на село Любеново
Коментари Харесай

Маноил Манев: Албена Симеонова има съпричастност към терористични организации

Депутатът от ГЕРБ изрази подозрение, че кметицата на село Любеново е помолила Симеонова да помогне на британеца Дейвид Бодил

" Станаха ясни две значими неща. Първо, лицето, за което става въпрос през днешния ден през целия ден (депутатката от ДБАлбена Симеонова - бел.ред.), има съпричастност към терористични организации. И, второ, нашата колежка не е била молена от никоя кметица, кмет, или който и да било да му оказва подпомагане, те просто се познават със фамилията на това лице от 2019 година Знаела или не, това, което мога да ви кажа е, че тя не е молена от никого – административен кмет, зам.-кмет, или какъвто и да било да оказва помощ, тя е пособия непринудено. "



Албена Симеонова, БГНЕС

Това съобщи пред публицисти Маноил Манев от ПГ на ГЕРБ-СДС, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Нашият извод не е значим, значими са изводите на службите. Важно е, че службите знаят защо става въпрос. Важно е, че някой се е добрал до помощта на депутат ", сподели още Маноил Манев.

БГНЕС напомня, че задържаният през вчерашния ден в никополско село 28-годишен Дейвид Бодил се търси по искане на управляващите в Манчестър. Там той е разследван за подготовката на терористични дейности. Домът му в Манчестър е претърсен и на място са открити материали и първични материали за изработването на самоделни бомби, както и нелегално притежавано оръжие и муниции. е избягал в България, където е арестуван от нашите управляващи в село Любеново, Никополско. Той е бил арестуван наоколо само че плантация за биоземеделие, за която има информация, че е на депутатката от „ Демократична България “ Албена Симеонова. Тя призна пред Българска национална телевизия, че му е пособия за доста неща.

В Народното събрание ГЕРБ излезе със специфична декларация във връзка на несигурността в страната, където беше отделено място и на случая с търсения терорист и помощта, която му е била оказана от депутатката Албена Симеонова. По този мотив бе изслушан и вътрешният министър Иван Демерджиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР