Депутатът от ГЕРБ Даниел Александров каза, че правителството на Бойко

...
Депутатът от ГЕРБ Даниел Александров каза, че правителството на Бойко
Коментари Харесай

Даниел Александров: Единствено ГЕРБ и Борисов работиха за развитието на спорта у нас

Депутатът от ГЕРБ Даниел Александров сподели, че държавното управление на Бойко Борисов и партията към която принадлежи са единствените, които са работили за развиването на родния спорт.

Тези негови думи имат голяма логичност, защото в действителност всичко хубаво в спорта ни се случи точно по времето на Борисов.

Ето и какво разгласява Александров на стената си във Фейсбук от стадион " Христо Ботев " във Враца
Правителствата, ръководени от Бойко Борисов и ГЕРБ, са единствените, работили за развиването на българския спорт!Казвам това с цялата увереност на някогашен състезател и сегашен депутат.   Моята идея, която е и повода да стартира да се занимавам с политика, е да се боря за ползите на българските спортисти. Снародния представител от ГЕРБ-Враца Мартин Харизанов се срещнахме с президента на ПФК Ботев (Враца) Вангел Вангелов, пред който поехме ангажимент да създадем всичко допустимо да изправим злото, сторено на врачани от служебния министър на Румен Радев и от Радостин Василев. Няма подозрение, че Андрей Кузманов и Руди Гела са персонално виновни за прекъсването на ремонта на лекоатлетическата писта на стадион Христо Ботев. Надяваме се, че в лицето на сегашния състезателен министър спортната общност във Враца ще откри заслужено решение на проблема. Какво се случи с този стратегически обект за спорта във Враца: Благодарение на намесата на министъра на младежта и спорта Красен Кралев, Министерството обезпечи 1 300 000 лева за ремонт на пистата. След края на мандата на кабинета “Борисов 3 ” служебното държавно управление на Румен Радев спря публичната поръчка, скалъпвайки измислена причина. Истината за грабежа от врачани лъсна, когато най-позорният състезателен министър Руди Гела пренасочи средствата за залата по лека атлетика във Враца към община на ДПС…
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР