Депутатът от ДПС Йордан Цонев се включи на живо в

...
Депутатът от ДПС Йордан Цонев се включи на живо в
Коментари Харесай

Йордан Цонев от ДПС се развика на журналисти: Не сте подготвени!

Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев се включи онлайн в ефира на Нова нюз с цел да направи забележка на водещата Лора Инджова и на журналиста Асен Григоров. Той съобщи, че в студиото се приказват неистини, че Движение за права и свободи има проблем с машинния избор. Цонев изясни, че партията му първа е предложила гласуването с машини, само че желае това да става като в 19 щата в Съединени американски щати, а не като във Венецуела.

Депутатът сподели, че Движение за права и свободи са за 100% машинен избор, само че със сканиране на хартиената бюлетина. Обвинените в недоумение публицисти обаче означиха, че това не е машинно гласоподаване, а машинно преброяване на хартиените бюлетини. Цонев обаче с много изострен звук изясни да не го прекъсват и да не му възразяват, тъй като не е в студиото. Той особено атакува Асен Григоров, като съобщи, че тезите му са „ опорки ”.

Цонев съобщи, че хората нямат доверие в сегашните машини. Макар и след  края на включването, Григоров отговори, че голяма част доверието в изборите и резултатите от тях зависят от политиците. Той акцентира, че откакто тъкмо политиците, включително ГЕРБ и Движение за права и свободи са купили машините, обучили са комисиите да работят с тях, е трябвало сами да основат това доверие в метода на провеждането на избори, а не да го слагат на подозрение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР