Депутатът от ДПС Делян Пеевски изненадващо пристигна вчера в НС,

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски изненадващо пристигна вчера в НС,
Коментари Харесай

Пеевски с демонстрация в парламента

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски изненадващо дойде през вчерашния ден в Народно събрание, с цел да разгласи, че за повторно отхвърля да е евродепутат. Това е първата му поява, откогато постави клетва за депутат през април 2017 година Пеевски прекара на работното си място към 30 минути, които минаха в предоставяне на изказвания пред медиите. " Как какво ме води насам, пристигам на работа. Аз съм депутат. Ходя си в регионите и работя, тъй като това е значимото за хората. Не считам, че работата е единствено в Народно събрание ", отговаряше той. Пеевски посочи, че отсега нататък може да идва по-често, в случай че публицистите не го питат за какво е на работа. " И тук, и в Брюксел ми харесва. Надделя груповото решение, че съм по-нужен в България ", счита Пеевски. Той по този начин и не отговори по какъв начин две години съумява да извини отсъствията си от Народно събрание.

На въпрос дали не подвежда гласоподавателите, отказвайки се за повторно, Пеевски първо направи неточност на езика и сподели, че от Движение за права и свободи " заплащат младежи ", по-късно се поправи, че пращат хубави младежи в Екологичен потенциал.

Лидерът на придвижването Мустафа Карадайъ назова внушения тиражираната от медии информация, че евролибералите са се възпротивили остро на концепцията за вероятно изпращане на Пеевски в Екологичен потенциал.

Малко по-късно Веселин Марешки даде конференция, на която разгласи, че се гордее с резултатите на " Воля ". " Хората ме смятат за доста известен тук, не желаят мен да ме няма в България. Трябваше да постъпя като Борисов - да сложим различен човек преди всичко, а аз да обикалям от обект на обект ", изясни той представянето си. Партията му минавала в партизанска битка. " Няма да осветляваме нито един почитател, с цел да не му се случват неприятни неща ", разгласи Марешки и се оплака от напън върху съпартийците му и техни близки.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР