Депутатът от ДПС Делян Пеевски е спазвал законите на държавата

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски е спазвал законите на държавата
Коментари Харесай

Антикорупционното звено: Делян Пеевски е спазвал законите през последните 15 г.

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски е спазвал законите на страната прецизно през последните 15 години. Това са открили инспекциите на Антикорупционната комисия, сподели нейният ръководител Пламен Георгиев на отчетна конференция за активността на звеното.

Само в новата антикрупционна комисия са водени две инспекции против депутата от Движение за права и свободи, като едната е била за благосъстоянието му, изясни Пламен Георгиев. Всички получени документи от данъчните служби и от прокуратурата не демонстрират нарушавания на Делян Пеевски.

„ Като дръпнем чертата, се оказва, че или господин Делян Славчев Пеевски е един от най-проверяваните и чисти хора в тая страна, или има доста положителни юристи и счетоводители”, сподели Пламен Георгиев.

Справките демонстрират още, че Пеевски е бил компактно пред погледа на данъчните от 2003 година до момента.

Снимка: Ладислав Цветков

„ И във всички данъчни проверки се вижда, че лицето има задоволително приходи – аз нямам право да ви споделям, само че ние се запознахме, това лице е плащало големи налози. Нямам право да ви споделям сумите, само че този човек несъмнено е един от най-големите данъкоплатци в тази държава”, безапелационен е Георгиев.

Откъде и от кой момент са получени сумите, от комисията не могат да оповестят. За първия си регистриран интервал не са разкрили и никакъв спор на ползи при Пеевски, а сигнал беше подаден във връзка внасянето на медийния закон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР