Депутатът от БСП за България и член на НС на

...
Депутатът от БСП за България и член на НС на
Коментари Харесай

Двама депутати влизат в кметската надпревара

Депутатът от " Българска социалистическа партия за България " и член на Народно събрание на партията Николай Тишев е претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на община Бургас, реши общинската конференция на партията. Той е и лидерът на листата за общински съветници, последните три места в нея са за гражданска квота и съдружни сътрудници. Бургаските социалисти предложиха Веселина Маринова за кмет в с. Маринка. Галина Дараданова ще се бори за кметския пост в град Българово, Георги Дросев - за с. Твърдица, а Григор Пеев - за с. Извор. Кандидатът за кмет на с. Равнец е Костадин Георгиев, а в с. Изворище Тодор Тодоров ще се бори за нов мандат.

За кмет на Карнобат е номиниран националният представител Тодор Байчев. Депутатът получи безапелационната поддръжка на съпартийците си, откакто преди този момент другите двама номинирани - Аспарух Иванов и Теодор Ченешев, си направиха отказ. Листата с претендентите за общински съветници ще бъде подредена при започване на септември от Общинския съвет на Българска социалистическа партия в Карнобат.

В Генерал Тошево Валентин Димитров ще се бори за втори мандат като кмет на общината, реши локалната организация на социалистите.

Общинският консултант и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия Десислава Йорданова е кандидатурата на Българска социалистическа партия за кмет на пловдивския регион " Западен ". Тя бе определена с цялостно болшинство от делегатите на районната конференция. Социалистите от " Западен " са издигнали три оферти за кмет на Пловдив. С най-вече номинации е ръководителят на групата съветници на Българска социалистическа партия и шеф на Английската гимназия Николай Радев. Другите две кандидатури са на Минка Сърнешка - някогашен общински консултант, и на ексдепутата Калин Милчев. Кандидатът за кмет на Пловдив ще е явен на 7 септември, за когато е планувана градската конференция на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР