Депутатът от БСП Георги Свиленски се аргументира защо БСП иска

...
Депутатът от БСП Георги Свиленски се аргументира защо БСП иска
Коментари Харесай

Свиленски: Правителството е абдикирало, НС решава всичко

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски се аргументира за какво Българска социалистическа партия желае незабавно чуване на премиера Николай Денков за изпращането на европейски войски в Украйна.

„ Конкретният мотив за това е неговата аудиенция в Украйна и изказванията му, че България може или ще бъде дискутирано да изпраща жива мощ на територията на Украйна. Дали е двустранно съглашение, или не - значимо е, че български бойци ще би трябвало да отидат там ”, съобщи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в предаването „ Пресечна точка ”.

„ Народното събрание взема решение всичко, държавното управление е абдикирало от безусловно всички управнически решения. Затова призоваваме водачите на политическите партии да си кажат думата. Сега е моментът да успокоят българското общество ”, добави той.

Трус в Българска социалистическа партия беляза края на предходната седмица, когато социалистите се събраха на изключително съвещание. На него беше решено общинските съветници, подкрепили кандидатурата на ПП-ДБ за началник на Столичния общински съвет, да не бъдат осъдени. Вместо това, стартира предварителен избор на ново управление на структурите в София и Бургас.

„ Много му се желае на Иван Таков да бъде жертва или изключен, както и решенията да се вземат отвън разпоредбите, само че не е по този начин. Когато би трябвало да се даде старт на Общинския съвет, съветниците тичат първи да поддържат ръководителя на „ Продължаваме Промяната ”, само че когато би трябвало да работи Националният съвет, не желаят. Тук виждаме едно лицемерно държание ”, сподели Свиленски. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР