Депутатът, издател и избран за Мъж на годината Манол Пейков

...
Депутатът, издател и избран за Мъж на годината Манол Пейков
Коментари Харесай

Манол Пейков: България ще има свой щанд на книжното изложение в Лондон

Депутатът, издател и определен за Мъж на годината Манол Пейков във Facebook:

Страхотна, страхотна вест: за първи път в най-новата ни история България ще има собствен с о б с т в е н щанд (цели 20 м2!) на второто по значителност (след Франкфурт) книжно ревю в Европа – това в Лондон (12 до 14 март 2024-а).

Разбира се, щеше да е по-добре това да се знае най-малко шест месеца предварително; само че самият факт, че ще имаме български щанд в Лондон, е самичък по себе си значим исторически жалон.

Заслугата значително е на шефа на Българския културен институт в Лондон госпожа, която, доколкото разбирам, е управлявала самодейността и процеса по кандидатстването и уговарянето на щанда.

Искрено се надявам наличието на България на Лондонския панаир на книгата (който аз, като всеки уважаващ себе си европейски издател, навестявам всяка година от 15 години насам) да се трансформира в предсказуема, премислена и заслужена годишна традиция.

*NB: За тези, които ще бъдат в Лондон в средата на март и плануват да посетят ревюто в зала " Олимпия " – номерът на българския щанд е 2С20 (в галерията на втори етаж).

Част от програмата със събития можете да видите в приложеното писмо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР