Депутатът Христо Петров или по-известен като Ицо Хазарта се похвали

...
Депутатът Христо Петров или по-известен като Ицо Хазарта се похвали
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден Ицо Хазарта направи нещо благородно

Депутатът Христо Петров или по-известен като Ицо Хазарта се похвали в обществените мрежи, че е съумял да завърши негова идея, видя " Фокус " .

Навръх рождения си ден той разгласява пост в акауната си в обществената мрежа Facebook, с който споделя, че с негова помощ и на доста други Центърът за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания в Атия към този момент има бус, с който жителите му ще могат по-лесно да напущат постройката.

Ето какво написа той и повече детайлности за самодейността: 

Днес имам рожден ден и доста се вълнувам, обаче не поради рождения ден.

Преди време ви описах за една от къщичките ЦНСТ в село Атия, до Созопол. Хубави и положителни дечица, само че имаха проблем - не могат да мръднат от вкъщи, тъй като са с увреждания, а нямат профилирано транспортно средство. Хората от личния състав са положителни и всеотдайни - карат ги от време на време с персонални коли до Бургас, като се наложи, но не би трябвало да е по този начин. Реших при започване на годината да направя акция по този мотив.

Много съм благополучен да ви оповестя, че с малко помощ от мен и с голяма помощ от вас задачата е изпълнена. След огромно търсене, сортиране, нерви и старания - съумях да купя буса и той към този момент е в България, а след броени дни ще бъде при децата в село Атия.

Поклон към всички вас, които се включихте и дарихте в акцията на Сдружение Един българин! Донесохте голяма наслада и изгода на тези деца, и доказахте, че смяната към по-добро зависи от всеки един българин.

Благодаря!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР