Департаментът по труда и пенсиите (DWP) сподели планове кога ще

...
Департаментът по труда и пенсиите (DWP) сподели планове кога ще
Коментари Харесай

DWP ще разгледа вашето искане за Universal Credit, ако не работите поради тази причина

Департаментът по труда и пенсиите (DWP) показа проекти по кое време ще преглежда искове за Universal Credit според новите работни правила.

Правителството разгласи, че ще разшири своя пилотен план за спомагателна поддръжка на JobCentre до още 30 места в Англия и Шотландия, като по този метод броят на участниците доближи 150. Схемата беше оповестена за първи път предходната година в границите на държавния „ Назад към Работен проект.

Планът имаше за цел да увеличи пригодността за претовареност на обещано лице посредством натоварен курс за поддръжка, при който ищецът щеше да се среща всеки ден за самостоятелни срещи със своя инструктор по работа в Jobcentre. Заедно с това, тези, които извършват схемата, ще бъдат постоянно преразглеждани и персонализирани, с цел да включват съответни стъпки, които би трябвало да следват.

Универсалният ангажимент за кредитен просител е публично съглашение за това какво би трябвало да извършите, за получавате универсални кредитни заплащания. Това включва неща като писане на ав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР