Департаментът по имущество на град Москва е изпратил до съвета

...
Департаментът по имущество на град Москва е изпратил до съвета
Коментари Харесай

В опит за избягване на конфискация: Шеф от Лукойл Нефтохим поема руския комплекс в Камчия


Департаментът по имущество на град Москва е изпратил до съвета на шефовете на съветския лагер " Санаторно-оздравителен комплекс Камчия " ( " СОК " Камчия " ) на българския черноморски бряг инструкция, в която е изискал за изпълнителен шеф на комплекса да бъде назначен по съвместителство сегашният шеф по ръководство на личния състав на " Лукойл Нефтохим Бургас " АД Росен Григоров, заяви " Дневник ". Редакцията разполага с копие от документа, а самият Григоров е удостоверил назначението му, което още не е отразено в Търговския указател.

Смяната на изпълнителния шеф на " СОК Камчия " може да се преглежда като индиректно удостоверение на прогнозите, че Русия ще направи опит официално да се освободи от собствеността на курорта " Камчия ", с цел да изпревари подготвяния в Народното събрание Закон за използване на интернационалните наказания и да осуети опитите на българската страна да си върне собствеността върху лагера, именуван постоянно " съветски ексклав ".

Копие от директивата на Департамента по имущество на град Москва беше изпратено до " Дневник " от неизвестен имейл. Документът (от последните дни на декември) е подписан от първия заместител началник на департамента по имуществото на Москва Елена Юревна Специвцева и е адресиран до съвета на шефовете на " СОК Камчия ". С нея на членовете му - всички са съветски жители като се изключи досегашния изпълнителен шеф Николай Недялков - е поръчано " да обезпечат свикването на съвета на шефовете " и " да гласоподават " за " избирането на Росен Григоров " на мястото на Недялков. Поръчано е също Григоров да бъде назначен на трудов контракт " по съвместителство ", което значи, че той ще резервира като главно работно място и директорския си пост в " Лукойл Нефтохим Бургас ".

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР