Денят започва със слънце, около и след обяд обаче ще

...
Денят започва със слънце, около и след обяд обаче ще
Коментари Харесай

Слънце и малко дъжд днес, температурите леко надолу |

Денят стартира със слънце, към и след обяд обаче ще се появят облаци и тук-там в Южна България ще превали. Има условия за градушки. Времето остава горещо, жълт код за горещина е разгласен в съвсем цялата страна, без областите Добрич, Варна и Бургас. 

Максималните температури потеглят леко надолу и ще са най-вече сред 33 и 38 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево, след това и там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан северен вятър.  Термометрите ще се качат до 27 градуса на 1200 метра, а на 2000 метра - до към 19 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 29-32 градуса на брега, а измежду вълните от 1-2 бала до 27 градуса. 

През идващите дни до края на седмицата ще бъде слънчево, само че в следобедните часове се чакат превалявания тук-там. Температурите ще се намалят още малко и в петък, и в събота оптималните ще са сред 30 и 35 градуса, по Черноморието сред 26 и 29. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР