Денят носи невероятно удовлетворение. Вижте какво вещаят звездите за вас.ОвенИмате

...
Денят носи невероятно удовлетворение. Вижте какво вещаят звездите за вас.ОвенИмате
Коментари Харесай

Денят носи невероятно удовлетворение

Денят носи необикновено задоволство. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие – другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание – помислете за това като за късмет да си отдъхнете.
Телец
Звездите Ви поучават през днешния ден да си организирате някаква колекция. Може двамата с обичания човек, а може да позвъните на всички представители на Вашата фамилия, чак до девето коляно. Разбира се, че в случай че не сте двамата, не може да очаквате интимна вечер, само че пък би се получило потресаващо фамилно събиране – топло и радушно. Само че със сладки и сандвичи би трябвало да се запасите, и то в задоволителни количества. Затова е най-добре да са домашно произвеждане.
Близнаци
Наситеността на този ден ще Ви донесе необикновено задоволения, а по едно и също време с това и ще Ви подейства развлекателно. Неочаквано ще постигнете нещо, което месеци не Ви е давало покой. Ще се окаже, че отговорът от самото начало е бил пред очите Ви. За благополучие възприятието за комизъм ще Ви даде опция с подигравка да посрещнете този факт. Някой човек в живота Ви също претърпява такова просветление. Заедно бихте създали забавен разговор за сърпрайзите, които ни сервира ориста.
Рак
За доста от представителите на знака през този ден ще зародят компликации в общуването с родителите и децата. Ако са Ви нужни помощници, съдружници и съидейници, търсете ги измежду представителите на своето потомство. Ще нарастне интереса Ви към противоположния пол. Ще проявявате самодейност в общуването, по отношение на което вероятността за запознанства доста ще се усили. Но вие не сте прекомерно придирчиви и постоянно вършиме прибързани заключения. Финансовата картина е неподходяща. Не би трябвало да взимате пари на заем, и да харчите непознати средства. Преди да вършиме крупни придобивки, посъветвайте се с благонадежден човек. Вероятно просто ще Ви разубедят.
Лъв
Постарайте се през днешния ден да извършите по този начин, че никой да не Ви отвлича от значимата и виновна работа. Това се отнася и за Вашия обичан човек, въпреки че ще Ви бъде много мъчно да му откажете внимание. Ако той е съответен човек, ще Ви разбере и ще Ви елементарни, даже в действителност и да няма какво да Ви прости.
Дева
Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.
Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
Скорпион
Не си заслужава през днешния ден да се поддавате на съблазни и ангажименти. В края на крайщата възприятията Ви във връзка с скъпия за Вас човек, са къде-къде по-важни от това, което Ви предлага съдбата-изкусителка. И въпреки че понякога ще Ви бъде доста любопитно, забавно и занимателно, затворете очи и отминете. Така ще бъде по-добре.
Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от непознатите култури и нации, както и от далечните страни. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места, които Ви харесват. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък да извършите някоя непредвидена аудиенция, безусловно се възползвайте от това. А може да се опитате съвсем на веднъж да извършите и всичките три неща….
Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.
Водолей
От дълго време Ви се желаят близки и доверителни връзки. Понякога всеки би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от на никое място. Сега е най-подходящото време да се огледате в близост си и да потърсите хора, чийто метод на мислене Ви е непосредствен. Защо не планирате нещо като игра на тенис или колекция на пица, с цел да укрепите зародилата посред ви връзка? Само ще се радвате на това, което ще се получи като резултата.
Риби
Днес на Вашия обичан човек няма да се желае да схваща претекстовете на Вашето държание и по някакъв метод да подхожда на Вашето въодушевление. Навярно точно през този ден ще му се желае повече от всичко да бъде самичък със себе си, със своите наслади, прищевки и стремежи. Не му пречете!…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР