Денят на Октомврийската революция – 7 ноември отново ще е

...
Денят на Октомврийската революция – 7 ноември отново ще е
Коментари Харесай

Голям стрес за Богдана до 7 ноември

Денят на Октомврийската гражданска война – 7 ноември още веднъж ще е празник в България, само че този път музикален, тъй като Богдана Карадочева и благоверният й Стефан Димитров са резервирали зала №1 на НДК за грандиозния им концерт, наименуван „ Безнадежден случай “.

 

След като спектакълът означи извънредно сполучлива премиера в Града под тепетата, сеща ще зарадва и софиянци.

Богдана отбелязва, че след фурора им в Пловдив, техни другари настояли да изпеят най-големите си шлагери и в София. След дълго премисляне със брачна половинка й решили да одобряват и това предизвикателство. Концертът е плануван за 7 ноември в зала №1 на НДК, с начален час 19.30.

 

 

Към днешна дата певицата е доста ангажирана с организацията, защото следи персонално всичко изкъсо, а и репетира интензивно. И въпреки това да е огромен стрес и напрежение, Богдана Карадочева е решена да премине през всичко това, тъй като е наясно, че изкуството изисква жертви.

 

Кралицата на шансона акцентира, че с изключение на нея и Стефан на сцената ще излязат Михаил Белчев, Васил Найденов, Виктор Калев. Братя Аргирови, които бяха посетители на пловдивския концерт обаче този път няма да могат да участват, защото по същото време имат ангажимент в Норвегия.

Инфо: Уикенд

Тагове: Богдана Карадочева Стефан Димитров Михаил Белчев Васил Найденов Виктор Калев братя Аргирови концерт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР