Денят е със силна енергия и колкото успешен, толкова и

...
Денят е със силна енергия и колкото успешен, толкова и
Коментари Харесай

Телци, поемете контрол над съдбата си! Лъвове, изпълнени сте с положителна енергия!

Денят е със мощна сила и колкото сполучлив, толкоз и неподходящ. Всички дейности, ориентирани към позитивни цели, ще донесат изгода.

Овен –Този ден ще бъдете неустоими и ще ви е мъчно да ви откажат нещо. Добро време за образуване на любовна среща, ще се почувствате по-сигурни в себе си от всеки път. Използвайте днешният ден да се отпуснете. Вашата импулсивност може единствено да утежни нещата.

Телец – Поемете контрола над ориста си и работете върху задачите, които сте си сложили. Не се тормозете за детайлностите. Следвайте сърцето си и то ще ви води там, където би трябвало да бъдете. Отговорът, който търсите, е тъкмо зад ъгъла.


Близнаци – Повечето от вас ще бъдат стимулирани да изпълнят сполучливо всички сложени задания. Място, което не сте посещавали отдавна, само че желаете да го извършите, през днешния ден още веднъж е в мозъка ви. Освен опцията за нехаен флирт, няма индикации за обилни промени в любовен проект.

Рак – Пред вас е общоприет работен ден и рутинно осъществяване на настоящите отговорности. Вашият сътрудник може да търси малко повече независимост във връзката, до момента в който вие се надявате нещата да станат малко по-сериозни.

Лъв – Вие сте изпълнени с позитивна сила, която ви подтиква към деяние. Вероятно ще желаете да прекарате целия ден на открито. Има някакви отговорности, свързани с вашия дом и изискват от вас да им се посветите.

Дева – Ако сте във връзка, би трябвало да обърнете повече внимание на укрепването на връзките. Първо отхвърлете подозренията. Атмосферата може да е малко напрегната, тъй че избягвайте разногласията и направете нещо, което ви отпуска.


Везни – Понякога вашето примирение и свенливост не ви разрешават да осъзнаете какъв брой струвате, само че животът ще ви предложи заслужени благоприятни условия. Плановете ви ще се окажат съгласно упованията и ще гледате на всичко с повече оптимизъм.

Скорпион – Не правете проекти, тъй като могат да се случат непредвидени събития, без да можете да извършите нещо, с цел да ги избегнете. Ако имате сътрудник, бъдете доста бдителни, защото може да зародят различия заради трето лице. Често разчитате на инстинкта си, който не постоянно е безгрешен.

Стрелец – Амбициозните проекти, които имате за бъдещето, изискват да обърнете внимание на някои практични неща, като финанси. Ако в действителност желаете да приложите хрумвания в деяние, би трябвало да станете малко съществени.

Козирог – Звездите желаят от вас да бъдете много търпеливи през този ден, изключително в случай че се постанова да повторите някои дейности. Покажете на половинката си какъв брой доста ви е грижа. Зарадвайте с подарък или организирайте среща. Отпуснете се и се наслаждавайте.

Водолей –Трябва да премахнете всичко, което ви пречи да продължите напред, с цел да се насладите на всичко, което животът ще ви предложи. Но също по този начин би трябвало да бъдете доста деликатни, тъй като можете да бъдете обект на злоба на някой, на който смятате, че можете да се доверите.

Риби – Отлагането на отговорностите е нещо, което е особено в последно време, само че не оставя стремежи резултат. Възможни са дребни неразбирателства и различия с индивида, който значи освен това за вас, най-вероятно това е член на фамилията или непосредствен другар.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР