Денят е посветен на грижата за личното здраве - физическо

...
Денят е посветен на грижата за личното здраве - физическо
Коментари Харесай

Хороскоп: Близнаците харчат и се глезят, водолеят се сдобрява

Денят е отдаден на грижата за персоналното здраве - физическо и духовно. Затова каквото и да вършиме през днешния ден не забравяйте да профилактирате, а в случай че би трябвало и да лекувате. Бягайте от негативните страсти като от огън и прегръщайте позитивните мисли крепко. Някои зодии имат шанса да трансфорат деня в празник на удоволствието и разточителството. Дано не им се случи да съжаляват...

Овен
-->
Има огромен риск от простуда. Пазете се! Не е желателно да посещавате места, където има доста хора. Вирусите може безусловно да са във въздуха.

Телец

Звездите ви поучават да се подложите на диета, която за представителите на вашия знак няма да е лесна, само че е нужна, в случай че несъмнено не желаете да си навлечете здравословни проблеми.

Близнаци

Дори в случай че в последно време събитията са ви принудили да пестите пари, през днешния ден можете да се поглезите. Може да пазарувате, да си купите това, което ви харесва.

Рак

Можете да се заемете с реализацията на нов професионален план, изключително в случай че сте работили по подготовката му отдавна. Обстоятелствата ще бъдат допустимо най-благоприятни за сходни инициативи.

Лъв

Дори и да е претрупан работният ви график, се пробвайте да намерите време за фамилията и приятелите! Общуването с тях ще ви донесе доста приятни страсти.

Дева

Опитвате се да намерите решение на професионален проблем. Вземете отмора и не мислете за него най-малко за няколко часа и решението ще пристигна от единствено себе си, като че ли идва от някъде от горната страна.

Везни

Бъдете деликатни към концепциите, които ви хрумват през днешния ден. Запишете ги и напълно скоро ще имате късмет да ги реализирате.

Скорпион

Днес е доста значимо да обърнете внимание на знаците, които ще ви изпратят звездите. Те може да се окажат решение за това, което преживявате.

Стрелец

Може би ще е изненада да откриете, че индивидът, към който сте се отнасяли с известна степен на неуважение, не е толкоз неприятен, колкото сте си мислили преди.

Козирог

Отрицателните страсти, които мъчно контролирате, може да се трансфорат в същинско злополучие. Опитайте се да не ги показвате на хората към вас!

Водолей

Тези от вас, които през вчерашния ден са съумели да се скарат със сродната си душа, ще намерят метод да се помирят, за което ще се погрижат звездите. Колкото по-сериозна е била кавгата, толкоз по-приятно ще е когато се сдобрите.

Риби

Това е добър ден за творчество. Успехи ще имат хората с креативен специалности, само че звездите предлагат и на всички останали да се опитат да сътворят нещо положително.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР