Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, общуване

...
Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, общуване
Коментари Харесай

Овни, днес сте неустоими. Скорпиони, не бързайте да правите планове

Денят е подобаващ за пасивна отмора над книга, разходки, другарство с близки. Не е желателно да се стартират огромни каузи - може да не ви доближи сила, с цел да ги завършите.

Овен – Днес ще бъдете просто неустоими и на другите ще им е мъчно да ви откажат нещо. Добро време за осъществяване на сантиментална среща, ще се почувствате по-сигурни в себе си от всеки път. Използвайте днешният ден справедливо да се отпуснете.

Телец – Управлявайте ориста си и работете върху задачите, които сте си сложили. Не се тормозете за дребните неща. Ако следвате сърцето си, то ще ви води там, където би трябвало да бъдете. Отговорът, който търсите, е напълно близо.

Близнаци – Мнозина от вас ще бъдат стимулирани да изпълнят всички сложени задания сполучливо. В мозъка ви се въртят натрапчиво едни и същи мисли. Освен опцията за нехаен флирт, няма за жалост индикации за значими промени в любовен проект.



Рак – Очаква ви един общоприет (работен) ден и рутинно осъществяване на настоящите отговорности. Докато вие се надявате нещата да станат малко по-сериозни, вашият сътрудник може да се нуждае от малко повече независимост във връзката.

Лъв – Днес сте изпълнени с положителна сила, която ви подтиква към деяние. Вероятно ще желаете да прекарате целия ден на открито, в търсене на страсти. Има обаче отговорности, свързани с дома ви, които се нуждаят от осъществяване.


Дева – Ако имате връзка, нужно е да обърнете повече внимание на укрепването и хармонизирането на връзките. Атмосферата може да е малко напрегната, тъй че избягвайте разногласията и направете нещо, което ви отпуска. Откажете се от всевъзможни изяснявания.

Везни – Често вашата свенливост не ви разрешава да осъзнаете какъв брой струвате, само че животът ще ви предложи благоприятни условия, които сте заслужили със смирението си. Плановете ви ще се окажат съгласно упованията и ще започнете да гледате на всичко с повече оптимизъм.

Скорпион – Не бързайте да вършиме проекти, тъй като са вероятни непредвидени събития и няма да можете да извършите нищо, с цел да ги избегнете. Ако имате сътрудник до себе си, бъдете доста деликатни, защото може да зародят различия заради непозната интервенция.



Стрелец – Амбициозните проекти, които кроите за бъдещето, се нуждаят да обърнете внимание на някои практични моменти, като финанси. Ако в действителност желаете да приложите концепциите си в деяние, би трябвало да бъдете малко по-сериозни.

Козирог – Необходимо е да бъдете много търпеливи през днешния ден, изключително в случай че се постанова да повторите някои дейности. Покажете на своята половинка, че ви е грижа. Изненадайте с малко подаръче. Отпуснете се и се наслаждавайте на хубавите мигове.

Водолей –Необходимо е да се отстрани всичко, което ви пречи да продължите напред, с цел да се насладите на това, което животът може да ви предложи. Но също по този начин би трябвало да бъдете доста деликатни, тъй като можете да станете обект на злоба на някой, който смятате за непосредствен другар.

Риби – Старайте се да не ви стане табиет да отлагате отговорностите си. Не е изключено да се появят неразбирателства и различия с човек, който значи освен това за вас, най-вероятно това е член на фамилията или непосредствен другар.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР