Денят бе белязан от смъртта на 77-годишен мъж на опашка

...
Денят бе белязан от смъртта на 77-годишен мъж на опашка
Коментари Харесай

Смъртта Ви е смешна? След 30 г. подигравачите ще са по опашките с мизерни пенсии

Денят бе белязан от гибелта на 77-годишен мъж на опашка за олио в Бургас. Из цялата страна стотици хора пробваха да си купят от продукта, чиято цена пораства бързо.

За следващ път обществото ни се оказа разграничено, като доста хора осъдиха желанието на своите съграждани да си купят олио на промоция.

Но историята има и друга страна и демонстрира тъжната действителност на част от българите - а точно пенсионерите, които са най-потърпевши от възходящата инфлация на цените на питателните артикули.

Именно тази позиция застъпва и жена, която споделя мнението си в мрежата.

" Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно, тъжно е ", написа Даниела Стефан. " Докараха народа до просешка сопа! 80% от коментиращите сте под 40-45 годишна възраст и получавате заплати от 1000+лв, а сте тръгнали да се подигравате и да снимате хората. Не виждате ли, че са най-вече пенсионери, за които всяка стотинка от тристалевовите им пенсии е скъпа. "

Тя напомня и ситуцията когато десетки водачи взеха решение да се презапасят с гориво, пред лицето на заплаха от скок на цените, а случката стана мотив за многочислени шети в мрежата.

" Ама се редихте на километричните опашки по бензиностанциите предходна седмица, нали? Лицемери! Как не проумявате, че това на клипчетата и фотосите сте вие след 30-40 години, в случай че нещо не се промени в тая страна! Дали и тогава ли ще ви е смешно? ", закючава тя.

Вижте цялата обява на Даниела Стефан:

Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно, тъжно е! Докараха народа до просешка сопа! 80% от коментиращите сте под 40-45 годишна възраст и получавате заплати от 1000+лв, а сте тръгнали да се подигравате и да снимате хората. Не виждате ли, че са най-вече пенсионери, за които всяка стотинка от триста левовите им пенсии е скъпа.

Вие тъпчите дюнери, пушите цигари, пиете гадни енергийни питиета и безценен алкохол, ходите на Петела и на Джак всяка седмица, а виждали ли сте какво има в чантичката на един пенсионер, одеве излязъл от магазина? Не сте, нали? И ви е все тая, щото ви е рано още да го мислите!

Ама се редихте на километричните опашки по бензиностанциите предходна седмица, нали? Лицемери! Как не проумявате, че това на клипчетата и фотосите сте вие след 30-40 години, в случай че нещо не се промени в тая страна! Дали и тогава ли ще ви е смешно?

Острата позиция по този настоящ въпрес разделя коментиращите в една от огромните българските групи във Facebook. За едни повода в действителност е страха от внезапно повишаване на цените, което ще утежни нежния бюджет на българите, само че за други казусът е по-скоро неестествен и е плод от желанието на хората " да не се минат ".

А какво е Вашето мнение за големите опашки?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР