ДЕНВЪР (АП) — През лятото на 2020 г. Жерар Маглиока,

...
ДЕНВЪР (АП) — През лятото на 2020 г. Жерар Маглиока,
Коментари Харесай

Ето как 2 изречения в конституцията се издигнаха от неизвестност, за да хванат Доналд Тръмп

ДЕНВЪР (АП) — През лятото на 2020 година Жерар Маглиока, сходно на мнозина по време на пандемията от ковид, се оказа заклещен вътре с време в ръце.

Маглиока, професор по право в университета в Индиана, изпрати имейл до различен професор, който пишеше книга за подценявани елементи от 14-та корекция на конституцията. Той реши, че ще изследва историята на две дълго подценявани фрази в допълнението след Гражданската война, които не разрешават на тези, които са „ взели участие в въстание или протест “, да заемат служба.

Magliocca разгласява копие от своето проучване - която съгласно него е първата публикация в правни списания, писана в миналото за раздел 3 от 14-та корекция - онлайн в средата на декември 2020 година, след което я преработи и разгласява още веднъж на 29 декември. Осем дни по-късно поддръжниците на президента Доналд Тръмп нахлуха в Съединени американски щати. Capitol, с цел да предотврати удостоверяването на загубата му от Джо Байдън. Маглиока следи по какъв начин републиканци като сенатори Мич Макконъл и Мит Ромни опи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР